Coachtraject - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

MENTAL COACHING MET PIT

Het verandertraject

Het traject 

Heb jij al heel veel geprobeerd, maar het hielp niet? Je bent bij je huisarts geweest, psycholoog, probeerde wat medicatie, maar niets hielp of niet voldoende. Jij bent niet de enige. 

Angsten kunnen in vele vormen ineens aan het oppervlak komen. Op momenten dat jij het niet verwacht. Je kent ze misschien wel: zweten, hartkloppingen, niet meer kunnen nadenken, stotteren, blozen, flauwval angst, enzovoort. Wanneer jij net als ik antwoorden wilt op wat er gebeurt en gedreven bent om zaken op te lossen, dan ben je ook een zoektocht begonnen om van jouw negativisme af te komen.

Vaak begint dat bij je arts en die verwijst je dan naar de reguliere therapieën als EMDR of CGT. Wanneer dit allemaal niet werkt begin je aan jezelf te twijfelen. Stop daar maar mee, want er is met jou niets mis. Je hebt eenvoudigweg de goede technieken nodig die wel helpen.

Wellicht ben je door mijn website gegaan en hebt je waarschijnlijk ook de "over mij" pagina gelezen. Hier vertel ik over mijn ervaringen. Dat ik heel wat gedaan heb, om mezelf op de rit te krijgen. Ging dit in één nacht? Nee, zeker niet. Het was een traject. In 2000 was ik vastberaden om de negatieve spiraal om te keren. Hoe zit het met jou? Let op wat je denkt. Bij elke gedachte plant je een zaadje.

1: Ben je er klaar voor om het verandertraject in te gaan?
2: Ben je bereid om actie te ondernemen en er energie in te stoppen?
3: Ben je bereid om de "JA MAARS" overboord te gooien en feedback te ontvangen?

Als jij op de drie vragen JA kunt antwoorden, dat gaat het zeker lukken.

Vaak start men een verandertraject, maar zet het niet door. De cliënten gaan vol optimisme naar huis, maar passen de technieken toe, wanneer nodig. Of je hoort, "Ja maar, dat geldt niet voor mij". Consistentie en verantwoordelijkheid zijn enorm belangrijk om duurzame groei te creëren. 

Het is belangrijk om te weten dat ons brein zich kan aanpassen aan elke situatie. Wanneer je maar lang genoeg de aanpassing volhoudt dan word je het. Let op wat je denkt. Bij elke gedachte plant je een zaadje. Het volgende is waar.

Zaai een gedachte, oogst een daad.
Zaai een daad, oogst een gewoonte.
Zaai een gewoonte, oogst een karakter.
Zaai een karakter, oogst een bestemming.

De blokkade die je nu ervaart heb je door externe omstandigheden zelf onbewust geprogrammeerd. Het is een mechanisme dat ooit voor jou werkte, maar nu niet meer. Het is dus aangeleerd. Maar dat wat je aangeleerd hebt, kun je ook afleren.

Bewustwording en kennis is de weg naar vrijheid

Als wij gaan samenwerken dan leer ik jou wat ik doe en deed. Ik wil dat je precies weet hoe jij zelf je patronen kunt veranderen. Verandering moet dan ook geen mysterie zijn, maar gewoon een bekende weg die je afloopt. Veranderen is actie ondernemen. 

Ik leer jou op een heldere en eenvoudige manier je problemen om te buigen. "Kennis en bewustwording" zijn belangrijk. Wanneer jij je onbewuste patronen herkent, kun je ze veranderen. En ook dat leer ik je.

Zie dit als een bron van kennis waar jij echt "rijker" van wordt. Jij bent straks "meester" over je eigen gedachte, daden, gewoonten en bestemming. Je hebt straks tientallen technieken om blokkades weg te nemen. Uit die grote verscheidenheid aan technieken kun jij zelf kiezen wat het beste werkt op dat moment. Dus het traject dat wij volgen is coaching, training en actie. 


Schrijf je in om maximaal 1 keer per week belangrijke informatie over STOPPEN VAN JE ANGST EN ZO HET VERKRIJGEN VAN MEER ZELFVERTROUWEN te ontvangen en ...  ontvang NU dit geweldige boek GRATIS.  Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de  Privacy Verklaring  Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven. * Raadpleeg altijd je arts voordat je iets met je medicijnen verandert.

Het gebeurt in jouw onbewuste.

Omdat 95% van onze acties onbewust is, moeten deze acties eerst helder worden gemaakt. Je gaat dan van onbewust doen, denken en voelen naar bewust doen, denken en voelen. Je gedrag, denken en emoties worden gestuurd door wat er onbewust aanwezig is.  Alles gaat op de automatische piloot en razendsnel. Deze processen gaan we daarom helder maken.

Dit kan straks gewoon weer...

Straks begin je de dag weer vol positiviteit en met veel energie en uitdagingen. Je bent af van de negatieve gedachten die je angstig, paniekerig en onzeker maken. Je pakt de zaken weer onbevangen aan. Je hebt weer lol en benadert alles weer met open vizier en opties.

Coaching maakt voor jou helder waar jouw knelpunten liggen. Welke onbewuste patronen jou tegenhouden. Wanneer deze bekend zijn onderneem je actie met de juiste technieken. Echter, je weet dat actie ondernemen zonder stok achter de deur vaak tot niets uitloopt. Daarom blijf ik je sturen en steunen. Net zolang tot het patroon veranderd is. 

Ideale driehoek voor groei

Dit is allemaal mogelijk...

We starten een coach traject van 6 sessies. Waarom 6 en niet minder? Omdat je een stok achter deur nodig hebt. Je moet herhalen. “Practise is the Mother of all skills”. Herhalen is belangrijk om de neurale paden in je brein "dieper" te maken. In plaats van naar het oude patroon te gaan, wil je dat het naar de nieuwe gaat. Vandaar de herhaling.

En na het traject?

Na de sessies ben je weer instaat helder en positief te denken. Negativiteit om te buigen naar positiviteit. Rust in je hoofd te hebben. Zekerheid en zelfvertrouwen uit te stralen. Duidelijk te zijn en beslissingen te nemen. Al met al je leven weer met twee handen vast te pakken en er van te genieten.

Online cursus als BONUS

Naast dat ik life coaching geef, is er de (online) cursus. Wanneer je kiest voor dit programma, ben je direct aangemeld voor de online cursus. Deze cursus kun je voor een heel jaar bezoeken wanneer je maar wil.

De cursus is er stap voor stap op gericht om je krachtiger te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Want ik weet uit ervaring dat na een tijd met angst en onzekerheid je zelfvertrouwen een stuk minder  is.

Waarin investeer je en wat zijn de bonussen

  • 6 coaching sessies van een uur (via Zoom of in mijn praktijk) - Hier worden de diepere lagen aangepakt
  • In de sessies leer ik je ook alle technieken om deze zelf toe te passen wanneer en waar je maar wilt
  • Werkboek met theorie en oefeningen.
  • Opnamen van de Zoom sessies - elke sessie wordt opgenomen, zodat je ze weer rustig kunt terugkijken
  • Toegang tot het online online programma - een jaar lang toegang tot alle kennis die ik met jou deel.  
  • Twee gratis sessies - hier in de praktijkruimte zijn de 1 op 1 sessies heel waardevol en geven enorm veel inzichten hoe een meer ontspannen leven te ankeren.
  • "Noodoproepen" van 30 minuten - in de periode dat wij samenwerken kan het zijn dat je mij ineens persoonlijk nodig hebt. Je hebt mijn nummer en kunt me dus 2x gratis bellen voor een half uur consult.
  • Andere contactmomenten - heb je een vraag, dan kun je die altijd mailen of appen

De investering van het hierboven genoemde pakket

Alles wat hierboven omschreven staat is nu slechts een investering van €1.203,95 (inclusief BTW - €995,00 exclusief BTW). Je kunt ook in  termijnen betalen.
3 termijnen van €425,00 

Omdat dit coach pakket zo enthousiast wordt ontvangen en er veel mensen inschrijven moet ik dit bedrag waarschijnlijk snel verhogen. Pak nu nog je voordeel.

NB. Misschien ervaar je dit als een flinke investering. Maar ik weet nog in mijn tijd van angst en onzekerheid dat het mij alles waard was om er van af te komen. Het gaat er om om weer zo snel mogelijk je leven ontspannen op te pakken. Wat heb jij daar voor over. Ik hoop dat jij jezelf waard genoeg vindt om die stap te nemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Voordat je de stap maakt kun je natuurlijk bellen om meer te weten. Je wil kennismaken en ervaren of er een klik is. Zoals ik al eerder omschreef, wil ik werken met doeners die gedreven zijn om persoonlijk resultaat te halen. Het is dus een kennismaking naar beide kanten: 

  • Ben ik de coach waar jij het wel mee ziet zitten voor een 6 maanden?
  • Ben jij die coachee die van aanpakken weet en er 100% voor wil gaan?

Hoe wil jij dat je toekomst eruit ziet?

Als laatste wil ik je vragen om eens goed na te denken hoe jij je toekomst wil gaan ervaren. Stel je voor dat je blijft zoals je nu bent en doet. Hoe ziet je toekomst er dan uit over 5 jaar of over een jaar uit? Hoe ziet dan je leven eruit? Wat heb je allemaal gemist?

Maar denk nu eens in dat alles verandert naar beter. Je bent weer in staat om alles te doen en ook nog op een ontspannen manier. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Wat kun je jezelf allemaal geven, of je gezin? Wat is dit je allemaal waard?

Ik hoop je snel te mogen spreken!

Albert


Albert Buschgens