GRATIS eBOOK
"Stap Uit De Schaduw"

Ontspannen zijn wanneer jij wilt. Over dat pieker stemmetje heb je controle. Je weet direct een goed en ontspannen gevoel op te roepen. Werkt zo goed dat anderen van jou willen weten hoe je dat doet. Weer een wereld vol kansen om te pakken.

NIEUWE TECHNIEKEN, TIPS EN INZICHTEN

Schrijf je in om 1 keer per week informatie over beter voelen te ontvangen. Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de Privacy verklaring Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven.

Stap uit je schaduw

Waarom dit Ebook

We weten allemaal dat je leven enorm wordt beïnvloed door stress. Stress veroorzaakt door angsten, fobieën, trauma's, PTSS, onzekerheid, enzovoort. Maar hoe kom je daar dan van af?  

Kom op joh, schouders recht en er gewoon voor gaan...

Je kent het wel, je probeert uit te leggen wat er bij je afspeelt. maar je krijgt een blik van - "kom op joh, schouders recht en er gewoon voor gaan. Wat kan er nou gebeuren? 


Ja, dat is het nou juist... in mijn lichaam sta ik doodsangsten uit. Ik wil het wel, maar kan het niet.

Belangrijk is je angst te begrijpen

Ik weet nog dat ik paniekaanvallen kreeg. Uit het niets was het er. Ik zat in de auto en wilde plots de berm inrijden. Deed dit natuurlijk niet, maar ging wel naar de rechterbaan en reed met een slakkengangetje naar de eerste de beste afrit. Ik vroeg me af: "WAT IS DIT?"


Ineens uit het niets hartkloppingen, zweten, trillen, macht over het stuur lijken te verliezen... 


In dit Ebook probeer ik uit te leggen hoe ik 100% van mijn angsten, onzekerheid en paniekaanvallen ben afgekomen en waarom ik daardoor ook jou wil helpen om weer de weg terug te vinden naar een ontspannen leven met een fijne toekomst. Een toekomst vol zelfvertrouwen en krachtig zelfbeeld.

Ontdek de reden van je angst door de vragen
die je vindt in dit boek.

Ontdek hoe de angst kwam...

Als jij weet hoe iets ontstaat, dan kan jij het veranderen.

Leer wat je aan je angst kunt doen...

Neen het heft in handen en verander.

Leer hoe negatieve gevoelens te veranderen

Keer negatieve gevoelens om in positieve.

Leer hoe negatieve gedachten te veranderen

Keer negatieve gedachten om in positieve.

Wat zeggen anderen over "albertbuschgens.nl"

Hoe ga ik met mijn negatieve gedachten en gevoelens om...

"Misschien ging ik niet voor een “angst”, maar meer hoe om te gaan met negatieve gevoelens en gedachten. Albert heeft mij geholpen om een methode toe te passen om hiermee om te gaan. Hij       vertelde mij dat alles wat je denkt in je brein ontstaat en dat je zelf in staat bent om je brein op een simpele manier te resetten. Ik ervoer direct meer rust en dat gaf zo veel voldoening. In nieuwe situaties weet ik in het vervolg hoe ik ermee om moet gaan. Bij Albert hoef je niet je ziel en zaligheid op tafel te leggen en zijn het ook niet persé praatsessies zoals bij een psycholoog. Daardoor is de drempel om zijn hulp te vragen veel lager. Door een hypnosesessie (wat overigens niet zweverig is; je bent er nog steeds gewoon “bij”) kan hij knooppunten in jouw levenslijn bereiken en kleiner en lichter maken. Dankjewel!"
- Chantal v

Haarfijn de vinger op de zere plek...

"Meerdere heb ik bij Albert in de stoel mogen zitten en zijn rust en kracht ervaren. Hij stelt je op je gemak, en niks moet! Als coach weet hij haarfijn de vinger op de zere plek te leggen en deze weg te nemen. In een onlangs stressvolle (werk)situatie wat ten kostte ging van mijzelf in gesprek gegaan met Albert. Resultaat was direct bereikt: betere houding, beter zelfinzicht en inmiddels een nieuwe goede werkomgeving.... goed in je vel zitten is zoveel waard! Thanx Albert!"
- Jochem J

Albert heeft mij op een verrassende wijze geholpen...

Toeval bestaat niet....Albert heeft mij op verrassende wijze geholpen. Ik heb mooie nieuwe inzichten gekregen waar ik echt heel erg mee geholpen ben. Ook weer een hoop nieuwe "Tools" waar ik in de praktijk mee aan de slag kan. Albert is een fijne persoonlijkheid waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Hij is recht door zee, no nonsense op een warme en helpende manier!
- Noa v

Schrijf je in om 1 keer per week informatie over beter voelen te ontvangen. Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de Privacy verklaring Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven.

Stap uit je schaduw