Online 1 op 1 coaching - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Jij wilt verandering, maar vraagt je af of het helpt, toch?

Ik maak het je eenvoudig. Als jij na 3x merkt dat er helemaal geen

verandering is, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wat weerhoud je dan nu nog?

 1 op 1 coaching voor totale verandering en vrij te zijn van jouw blokkades. Weg onzekerheid en welkom "doorgehakte knopen".

Hoe vaak hoor je niet van anderen wat je moet doen om vrij te komen van het probleem waar je mee worstelt? De oplossingen die zij vaak geven heb je jezelf al 100x, zo niet 1000x vertelt. Helaas bood dat niet de oplossing.

Even kort; 95% doe je onbewust. Je onbewuste bestuurt dus de bus. Welk onbewust patroon wil jij doorbreken?

Wil jij dat dat met zijden handschoenen gebeurt, of mag ik je confronteren om je paradigma te veranderen. Niet te kwetsen, maar om te veranderen. Geen slappe geitenwollen sokken gedoe, maar ACTIE.

Verandering heeft actie nodig. Behang kijk je niet op de muur. Een kast gaat niet vanzelf in elkaar. Een auto rijdt niet vanzelf. Alles, maar dan ook alles betreft keuze en actie. Jij maakt de keuze en samen creëren we de actie en dus de (onbewuste) verandering. Klinkt goed? 

De meeste mensen falen met veranderen omdat ze denken het alleen te kunnen. Elke topper heeft een coach. 

Vanaf 2006 coach ik en stel paradigma's bij. Neem irreële blokkades weg zodat jij verder kunt. Want hoe zou het voor jou zijn als jij elke uitdaging aangaat en aankunt? Heb jij weleens in de gaten dat je in actie komt wanneer het helder is wat je wilt? Wat blokkeert jouw (in)zicht?

Als we samenwerken, wat doen we dan?

We gaan dus 6 maanden met elkaar werken. Spreken elkaar elke maand, waarbij in het begin om  de week. Wanneer je vindt dat de afstand te groot is kunnen we ook online werken. Je krijgt coaching, training, kennis en huiswerk. Natuurlijk zal dit nauw aansluiten bij jouw vraag. Jij weet wat jij wilt en welke doelen je wilt halen. Ook weet jij het beste wat dit waard is.

Blijvend veranderen is hard werken, dus ik hoop dat je daar voor open staat. Zonder actie geen verandering. Stroop je mouwen op en gaan. Ik heb er zin. 

Wat krijg je...

Dus totaal 6 coaching sessies van een uur tot 90 minuten. Wanneer het online is wordt deze sessie opgenomen en kun je deze later weer bekijken. 

Tussendoor kun je mailen en appen (maximaal 6 keer)

De investering in jouw groei is slechts 1x € 995,00, of 3x €350,00.
Even ter herinnering: Als jij na 3x denkt dat het niet werkt, er geen klik is, stoppen we en krijg je je geld terug.
Ik kan dit voorstel doen, omdat ik weet wat mijn resultaten zijn in het verleden.


Gratis eerst een telefonische, of online intake?

Ik begrijp dat je vragen hebt. Sowieso ben ik een nog vreemde waar jij je probleem mee wilt bespreken. Het is daarom ook heel gewoon dat jij eerst wilt weten wie ik ben en of ik je kan helpen. Bel: 0636430220, of als jij liever gebeld wordt dan kun je je telefoonnummer mailen naar albert@albertbuschgens.nl.

Warme groet en tot later.

Albert


WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: