Programma’s - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Naast 1 op 1 coaching kun je ook thuis online programma's volgen om te groeien.

Wanneer jij liever thuis de programma's volgt dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan in je eigen tempo op elke plek je
cursus bekijken. Dit kan thuis zijn, maar ook in de trein of  bus. In Nederland of in het buitenland. Precies zoals jij het wens. 

Oneliners van mensen die je voorgingen...

- Nooit gedacht dat online zo effectief zou zijn. (Saskia)
- Effectief en efficiënt. Geen files of lange ritten. Resultaat is geweldig. (Frans)
- Ik was sceptisch, maar dat vooroordeel trekt ik terug. Echt een eyeopener. (Diana)
- Ik vond het spannend, maar dat was na 2 minuten weg. Dank! (Amalie)
- Alsof ik in zijn praktijk was. Alles helder, te begrijpen en toe te passen. (Ceder)

Elke cursus kun je minimaal twee weken GRATIS thuis uitproberen en ervaren. Daarnaast hebben we ook nog een online coach-sessie. Je loopt dus geen enkel risico.

Cursus: Stop Angst en Onzekerheid.

Cursus Stop Angst en Onzekerheid

Angst en onzekerheid kunnen je op vele vlakken belemmeren om te groeien naar wie je werkelijk bent. Reële angst is een natuurlijk proces, het staat tussen jou en werkelijk gevaar.

Echter, irreële angsten, dus angst wanneer er geen werkelijk gevaar dreigt, is onnodig. Niet dat het alleen vervelend is, is het ook nog eens erg slecht voor je. Bij angst maak je adrenaline en cortisol aan. Beide ontstaan bij een vechten, vluchten en verstijven reactie. Niet alleen gaat je hartslag omhoog, zit je ademhaling hoog, en wordt je wat duizelig, maar zet je ook je immuunsysteem "op een laag pitje". Dit is slecht nieuws voor al je organen en kan je OPBRANDEN (Burn-OUT). Credo: blijf zo ontspannen mogelijk.


De Havening Techniek.

Wanneer mensen bij de dokter komen en er wordt een trauma, fobie, angst of PTSS gediagnosticeerd, dan is de kans groot dat er antidepressiva wordt voorgeschreven. Zelf hoop ik dan dat men eerst op deze site terechtkomt en leest wat Havening zal betekenen.

Havening is ontwikkeld door neurowetenschapper Dr. R. Ruden na jaren research. De resultaten zijn echt overweldigend. Na 1 sessie ben je al grote delen van je probleem kwijt. Dat wat wij in de praktijk doen (Facilitated Havening) kun je thuis ook voor jezelf doen (Self Havening). Havening verricht "wonderen" en lijkt wel magisch. 


Cursus: 100% Zelfvertrouwen.

Cursus 100% Zelfvertrouwen

Angst weg en zelfvertrouwen weer terug. Met andere woorden; ik werk er naartoe om zelfvertrouwen de bovenliggende emotie te maken. We zijn geboren met zelfvertrouwen, maar hebben dit gedurende onze jeugd laten ondersneeuwen. Het is er dus nog. 

Ga stap voor stap aan de slag om in alle delen van je leven weer zelfvertrouwen te voelen. In relaties, werk, hobby, spiritualiteit, sport, enzovoort. Naast zelfvertrouwen zal ook je zelfbeeld een boost krijgen. Je durft weer ij de spiegel te kijken en te zeggen dat je van jezelf houdt. 


Cursus: Stop Paniekaanvallen.

Ik heb zelf paniekaanvallen gehad. Dit was vreselijk en wilde dit nooit meer. Alles dat ik gedaan heb om daar van af te komen leer ik ook jou in deze online cursus.

We weten allemaal dat het te maken heeft met mindset. Maar hoe doe je dat? Dat leer ik je allemaal.

Door middel van bewustwording en een paar aanpassingen in je denken en doen zul jij snel je angst, stress en paniek onder controle hebben. Echt, en dit allemaal zonder ellenlange therapiesessies en pillen.


Cursus: Stop Vliegangst.

Reizen is vrijheid. Verre reizen doe je met het vliegtuig en ver boven de grond. Dit laatste maakt het vaak lastig voor mensen en creëren een irreële angst voor vliegen. Gek genoeg weten ze dat vliegen heel veilig is, maar onbewust wordt dit niet geaccepteerd.

Ik ben zelf vliegtuigbouwkundig ingenieur en kan je op twee manieren meenemen. Het technische (waarom is het veilig) en de onbewuste patronen. Je zult verbaasd zijn hoe snel jouw angstgevoel voor vliegen verdwenen is. 

Denk je eens in hoe het is om die verre reizen samen met je gezin te doen. Herinneringen maken die je leven verrijken. 


Cursus: Stop Belemmerende Overtuigingen.

Maak jij opmerkingen als: "dat kan ik niet", "dat weet ik niet", "ik ben niet goed genoeg"? Of, "als ik het doe, dan komt er nooit iets van terecht. Jij kunt het beter doen". Of, "als ik weer word afgewezen, dan betekent dat dat het nooit iets wordt". Dit zijn allemaal overtuigingen die jou tegenhouden om te bereiken wat je wilt bereiken. Overtuigingen werken onder de radar lijn. Je hebt ze zelf niet in de gaten. Je zegt ze en je handelt er naar. Het zijn je gaspedaal of je rempedaal.

Hoe mooi zou het zijn als je al deze belemmerende overtuigingen kan elimineren en kan veranderen in positieve, motiverende? Deze cursus helpt jou op een eenvoudige manier je van deze overtuigingen te ontdoen. Nieuwe overtuigingen betekent nieuwe acties en dus nieuwe kansen.

Cursus stop belemmerende overtuigingen

Cursus: Overtuigend Communiceren.

Cursus succesvol Communiceren

Alles is communicatie. De manier hoe we ons voelen komt door onze communicatie. De manier hoe de ander zich voelt komt door zijn of haar communicatie. Communicatie zijn niet alleen de woorden (al denken we dat vaak), maar meer de beelden die we creëren, de houding die we aannemen, de intonatie van onze stem, de staat waar we in zijn, enzovoort.

Wanneer jij weet welke invloed communicatie op jou heeft en hoe dit werkt, dan ben je ineens instaat dit voor je te gaan gebruiken. Woorden zijn krachtig, maar de juiste woorden gecombineerd met onbewuste communicatieve signalen zijn heel krachtig. Wanneer jij communicatief sterk bent, en dat is gewoon eenvoudig te leren, kun jij doelen halen die je eerst niet wist te realiseren.