Over mij - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Ik ging van Succesvol Zakenman
Naar Paniekaanvallen
Naar Gepassioneerde Coach
 

Van angsten kom je af.

Angst en paniek kan iedereen overkomen. Niets om je voor te schamen. Ik heb mezelf bewezen, en honderden anderen, dat je dit kunt keren. Laat mij ook jou uitleggen hoe dit te doen. Wees weer groots en pak dit moment. Bel 0636430220 voor meer informatie. 

Al vanaf 2006 help ik mensen om een krachtige Mindset te krijgen.

Ik ben een creatief mens en zoek graag naar oplossingen. Door deze eigenschap ondervind ik weinig problemen, omdat mijn hele systeem dat niet oproept. Ik kijk dus steeds naar het andere eind van het spectrum. De wet van polariteit zegt: elk probleem heeft zijn of haar oplossing. 

Sterker nog... jij hebt een probleem omdat je weet dat er een oplossing is. Je hebt alleen hulp nodig om daar te komen. Tot 2006 deed ik dat door producten te ontwikkelen die klant nodig had om het probleem weg te nemen. 

Ondanks mijn veerkracht kreeg ik toch een paniekaanval op de N11.

Vanaf 2006 wilde ik mensen gaan helpen met mentale problemen, nadat ikzelf in 2000 paniekaanvallen kreeg uit het niets. Ik herkende mezelf niet als iemand met stress of angst. Toch gebeurde het. 

Ja, als je een bedrijf runt met 50 man en je vliegt de wereld rond voor de zaak dan zal er wel eens spanning zijn. Je piekert weleens. Maar dat op de N11 een ruk aan me lijf werd gegeven had ik nooit verwacht. Plots wilde mijn stuur iets anders dan ik. Mijn hart ging naar 300 slagen per minuut, zweet gutste van mijn voorhoofd, ik trilde als een malle, kon niet meer helder denken. Al met al: PANIEK.  

Dit ging niet 1, 2, 3 weg. Sterker nog; het werd erger. Voor anderen was ik "onverslaanbaar". De man die alles wel regelde. Maar nu niet meer. Ik vond het heel lastig om er met anderen over te hebben. Bang dat ze me een watje zouden vinden. Dit maakte me op dat moment eenzaam en nog onzekerder. Hier moest ik van af en zo snel mogelijk.

 Ik ben dus gaan onderzoeken wat de reden kon zijn en daarnaast natuurlijk eventuele oplossingen. Ik werd NLP practitioner, NLP master, NLP trainer, Hypnose coach, Hypnotherapeut, Enneagram trainer, EFT practitioner en nog veel meer. Ik wilde een hele uitgebreide gereedschapskist. Ik wilde alles leren over het brein en deze te resetten, ZONDER MEDICATIE!

Ik leerde dus ontzettend veel en had daarnaast mijn ervaring. Vanaf 2006 help ik gemotiveerde en enthousiaste mensen die met veel energie aan hun groei willen werken. Ik weet dat veranderen niet eenvoudig is en dat je er energie in moet steken. Net als bij alles dat je leert ga je door de fases: Onbewust Onbekwaam - Bewust Onbekwaam - Bewust Bekwaam en Onbewust Bekwaam. Dit kost tijd en energie.

Ik heb 95% van mijn cliënten geholpen naar waar zij wilden komen. Dit deed ik niet, maar ZIJ ZELF. Het is een samenwerking zoals een coach met zijn client behoort te doen. Ik train je en leer je nieuwe skills. Skills die je misschien onbewust weet, maar bewust niet. Ik leer jou jouw onbewuste waar te nemen en aan te passen waar nodig. Deze samenwerking leidt altijd tot succes.


Ik hoop snel te ontmoeten.

Met energieke groet,
Albert

Albert Buschgens