Havening Stopt Je Trauma, Fobie Angst of PTSS en geeft je jouw
"LEVEN" weer terug...

Havening kun je gewoon thuis uitoefenen en de eerste twee weken zijn helemaal gratis!

Heb jij dat ook dat je elke dag bezig bent met je angst? Dat je het gevoel hebt veel meer te willen en kunnen, maar dat je wordt tegengehouden. Heb je het gevoel dat medicatie niet voor jou is en dat dit jou alleen maar verder de put induwt? Ja? Dan is HAVENING voor jou het geschenk waar je op zat te wachten.


Weet je, er is niets zo belangrijk als gezond zijn, zowel fysiek als mentaal.  Om fysiek fit te worden kun je op allerlei manieren en is ook geaccepteerd door iedereen. 


Maar hoe krijg je jezelf weer mentaal fit na traumatische ervaringen? Kun jij erover praten of duw je het weg? Hoe kun jij het "litteken" weer helen? Hoe krijg je je amygdala weer rustig?

Je amygdala is dat deeltje in je brein dat jou wil laten overleven. Heb je dus ooit iets naars meegemaakt (te naar naar de smaak van de amygdala) dan zal je amygdala er voor waken dit nog eens te laten gebeuren. Gebeurt het namelijk weer dan ontstaat het vechten, vluchten of bevriezen effect om jou te "redden".

Om jouw amygdala te "resetten" gebruik ik zeer succesvol de HAVENING  techniek. Deze kun jij nu ook leren en op jezelf toe te passen om je trauma, fobie, angst of PTSS weg te nemen.

Wat doet angst met je?

 • Angst weerhoudt jou om stappen te maken...
 • Angst maakt jouw wereld klein...
 • Angst eindigt in stress of zelf een burn-out...
 • Angst maakt onzeker...
 • Kan chronische pijn veroorzaken
 • Maar... angst is ook weg te nemen
pijn

Hi, mijn naam is Albert Buschgens en al meer dan 10 jaar expert in het wegnemen van angsten, stress, fobieën en trauma's

SCHAAM jij je, omdat je angst hebt, of paniekaanvallen, of fobieën, of dat een gesprek stress oplevert, of dat je geen nee durft te zeggen, of dat je je kinderen of jezelf niet de vakantie kunt gunnen die zo noodzakelijk is door vliegangst, dan is HAVENING voor jou.

Wist jij trouwens dat:

 • 1 op de 15 mensen aan de antidepressiva is?
 • 1 op de 5 mensen een angststoornis heeft?
 • 1 op de 5 mensen een depressie heeft?
 • 1 op de 6 mensen een burn-out heeft?
 • Maar weet jij ook dat angsten, fobieën of trauma's zijn weg te nemen op eigen kracht en zonder medicijnen!!!! Jazeker en nog heel eenvoudig ook.

Wordt het niet tijd dat we onszelf uitdagen, krachtiger worden en trainen om met de hedendaagse omstandigheden om te gaan. Het lijkt mij niet dat we het slachtoffer moeten worden van deze razendsnelle veranderingen in de wereld. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen als je mentaal en fysiek krachtig bent!! Havening helpt jou hierbij.

Angst is, zo heb ik zelf ontdekt, aangeleerd en kun je ook afleren!


Een aantal jaar geleden reed ik in de auto en plots leek het of het stuur werd overgenomen door een ongrijpbare kracht. Mijn denken werd wazig, mijn ademhaling schoot omhoog en mijn hartslag nam ineens een heel ander ritme aan. Zweet leek uit elke porie te komen en begon te trillen.


Ik wilde stoppen, maar deed dat niet en begon alleen maar wat rustiger te rijden. Eenmaal op mijn werk aangekomen liet deze nare ervaring mij niet meer los. Ja, af en toe was het weg als ik met een collega of klant sprak, maar als ik alleen was bekroop mij dit nare gevoel weer.


Was deze angstaanval slechts een incident?


Gek genoeg was de weg naar huis rustig en gebeurde er niets. Maar..., was het echt weg en was dit slechts een incident? Helaas, de dag erna kreeg ik weer hetzelfde gevoel op bijna dezelfde plek. Ik schrok me rot. Nee hè, daar is het weer.


Ik wilde niet toegeven aan dit gevoel en ging stug door. Het zou toch wel een keer overgaan. Ik zou wel een keer gewoon weer naar mijn werk kunnen rijden zonder die spanning, stress of angst.


Helaas bleef het niet bij het autorijden, maar ineens gebeurde het ook tijdens het werk. Zat rustig aan mijn bureau toen ik ineens mijn hartslag en ademhaling voelde veranderen en weer dat wazige gevoel in mijn hoofd kreeg (ik wist toen nog niets over vluchtgedrag).


Durf ik straks nog wel in de auto en kan ik straks nog wel werken?


Mijn collega zag me wit weggetrokken zitten, voelde mijn pols en nam adequate stappen. In de auto en naar huis (ik wilde niet naar een dokter of ziekenhuis - zo eigenwijs als ik ben). Eenmaal thuis begon het door mijn hoofd te spoken, durf ik straks nog wel in de auto, kan ik straks nog wel werken en wat voor effect heeft dit op mijn gezin en toekomst? Ik bleef even een paar dagen thuis.


Nu moet je weten dat bij mij de opties - "stoppen en kan ik niet" - niet bestaan. Zo ben ik namelijk opgegroeid. Thuis was het motto: "Zoek een oplossing en stop met gezeur".


In mijn loopbaan was ik al zo vaak op reis geweest, de wereld rondgevlogen voor vergaderingen, nieuwe mensen ontmoet en had ik ook duizenden kilometers in de auto gezeten voor klantenbezoek. Nooit was er iets gaande. Iedereen vond mij enorm relax en had het voor elkaar.Wat was er met me aan de hand?


Niet zeuren Albert, er moet hier een oplossing voor zijn, dacht ik. Ik was geen psycholoog of dokter en had geen parate kennis over dit soort vreemde psychische zaken. Wilde ik een oplossing vinden zonder op de adviezen in te gaan (neem een rustgevende pil, jòh) dan moest me daar in verdiepen.


Laat ik je vertellen dat ik in eerste instantie niet eens aan angst, stress of paniek dacht, omdat ik voor niets bang was. Mij was geleerd: "face the enemy". Dus, wil je groeien? Dan kijk je je vijand recht in de ogen. Achteraf weet ik dat dit gedrag dat ik jaren toonde slechts een masker was waar ik achter schuil ging.


  Achteraf weet je dat dit slechts een masker was waar ik achter schuil ging.


Al met al was ik alweer een tijdje verder met deze angst. Praatte je erover? Nee, want hé dan ben je een loser of een watje. Je houdt het lekker voor jezelf. Maar ja, mensen herkennen toch aan je dat er iets is. Dus de vragen: "wat is er met je?", "waarom ben je zo...?", "waarom werk je niet?", werden veel gesteld.


Om ze te ontwijken ging ik er maar niet zo vaak meer op uit. Maar ja, je vereenzaamt op zo'n manier en heeft het ook geen positief effect op je thuis situatie. Wellicht herken je het bovenstaande wel. Tjonge wat heb ik toen veel gehad aan mijn hond :-). 


Je ontwijkt steeds meer mensen.


Dit moest stoppen, en daar ging ik dan van studie naar cursus en van seminar naar workshop. Langzaam kreeg ik steeds meer inzicht in wat er gaande was in mijn bol. Hoe ik de angst zelf opriep. Wat de reden was en waar het vandaan kwam.


Nu heb ik vliegtuigbouw gestudeerd en ben ik vanuit mijn scholing een technische kerel. Echter, mijn ervaring met angst bracht mij op een ander pad. Niet gek hoor, want in mijn bedrijf was ik altijd al meer bezig met het welzijn van mijn medewerkers. Ik wilde ze gelukkig zien.


Door mijn technische achtergrond wilde ik alle kennis die ik als een spons in me opnam eenvoudig aan anderen kunnen uitleggen en wel zodanig dat ze het zelf eenvoudig konden toepassen. (Vandaar dat HAVENING me erg aantrok) Ik wilde een model dat snel de reden blootlegt en dat je eenvoudig bij de oplossing komt.


Een model dat snel de oorzaak blootlegt


We willen allemaal relax zijn en fijn leven. We willen genieten van dat wat we doen. We willen kansen pakken en daarbij ook mensen helpen zodat zij ook hun kansen pakken. Maar angst helpt daar niet bij. Angst houdt je thuis, weg van de straat, uit het vliegtuig, auto of gesprek om een promotie. (Of datgene waar jij mee zit.)


Angst kan uitbreiden naar stress of zelfs een burn-out. Angst en paniek legt je immuunsysteem voor een groot gedeelte plat, omdat je moet kunnen vechten of vluchten. Te vaak angstig zijn geeft stress en dit zorgt ervoor dat je jezelf opbrandt.


We willen genieten van dat wat we doen.


Langzaam knapte ik op. De technieken die ik leerde paste ik trouw toe, maar was niet de heilige graal. Ik wilde inzicht in wat ik deed en ik wilde deze inzichten met anderen kunnen delen. Mijn doel was om echt iets mee te kunnen geven aan mensen waarvan ze zeker weten dat het helpt als je het toepast.


Veel te vaak wordt er gedacht dat we de angst ZIJN. Dat er iets met je mis is of dat je ermee moet leren leven en... dat een pil wonderen verricht

Soms ben ik te laat en dan is iemand al aan de medicatie. Dat doet me zeer. Niet zo lang geleden nog sprak ik met een vrouw die een angstaanval kreeg op het station. Reden: ze werd heel misselijk op het station en moest, of ze dacht het te moeten, overgeven. Deze gedachte veroorzaakte een paniekaanval. Ze vond dit vreselijk. Het gevoel van paniek kon ze niet meer loslaten en ging naar de dokter. Voor ze het wist had ze aardig wat antidepressiva nodig.


Jammer genoeg gaven deze pillen een hele vervelende bijwerking op haar darmen en maag, dus moest ze halveren. Maar ja, toen kwam de angst weer terug. Er werd gegoocheld met hoeveelheden en soorten en kwam ze in de molen terecht die je niet wilt en niemand gunt. Je bent dan 24 jaar en door een klein moment op het station zit je in de angstachtbaan met medicatie :-(. 


Ook zonder pillen kom je van je angst af.


Gelukkig zijn er nog mensen die niets van pillen willen weten en op zoek gaan naar een andere oplossing. Coaching is er één van, of zoals ik het noem "Mental Engineering".


Weet je, je bent niet geboren met angst, sterker nog, je bent geboren met moed. Kijk maar eens naar een baby die zonder enig weten door het huis kruipt. Zie jij angst? Nee toch? Wat je ziet is dat een baby op alles afgaat. Het klimt op alles en valt er ook af. Gaat naar elke hond, kat, konijn, of stopt een mier, spin, steen in de mond.


Er is nog geen conditionering en doet dus gewoon waar het op dat moment zin in heeft. Pas als ouders of anderen het kleine breintje gaan conditioneren en men projecteert de eigen angsten/blokkades, heeft het kind het ook ineens. En we kunnen dus stellen dat deze angst een neurologische verbinding is die we ons hebben aangeleerd (eigenlijk die een ander ons onwetend heeft aangeleerd). 


Angst is een neurologische verbinding die ons is aangeleerd.


Nu is het ons niet onbekend dat dat wat je is aangeleerd ook weer kunt afleren, toch? Denk even niet te moeilijk. Maar binnen elke sport is men dagelijks bezig om nieuwe dingen te leren of oude te veranderen voor betere prestaties. Ook op je werk en privé.


Andere neurologische verbindingen hebben te maken met overtuigingen. Wat geloofde jij eerst wel en nu niet meer. Ook een overtuiging is een neurologische verbinding. Wanneer jij er zeker van bent dat er een oplossing is dan is die er ook. Ik weet het, overtuigingen zijn lastig weg te nemen, maar toch kan het. 


Een overtuiging loslaten is net zo makkelijk als een potlood laten vallen.


Helaas lijkt het wegnemen van een blokkade lastiger dan vroeger toen je nog klein was. Want weet je nog: Toen je hoorde dat Sinterklaas niet bestond, of de paashaas, de kerstman of de tandenfee dan was dat prima en je ging met dat nieuwe geloof verder. Nu lijken we ons veel meer vast te klampen aan het oude en vooral de labels die er aan zijn vastgemaakt. 


Ben jij bereid om te aanvaarden dat een angst iets is dat aangeleerd is, dan ben jij in staat om snel van je angst af te komen. Hoe groter de overtuiging dat dit kan, des te groter en krachtiger wordt het gevoel van vrijheid. Het gevoel van weer alles kunnen doen. Weer doen wat je wilt. Reizen en anderen geen nee verkopen door een aangeleerde angst.

 

Ik hoop dat jij je het net als ik kan voelen hoe fijn het is om onbevreesd op je doel af te gaan. Ik noem er even een paar: vliegen, auto rijden, presenteren, een spin vastpakken, een slang, muis, in contact komen met vreemden, vergadering voorzitten, promotie vragen, met de trein reizen, met de lift gaan en niet met de trap, bergen beklimmen of bijvoorbeeld parachutespringen, enzovoort.


Wat doe jij jezelf aan door onderliggende angsten, fobieën en trauma's?

Destijds toen je de angst creëerde ben je een "masker" gaan opzetten. Je ging ander gedrag vertonen om met bepaalde situaties om te gaan. Helaas werkt dit gedrag nu niet meer en werkt tegen.


Tip 1.

Heb je er ooit bij stilgestaan dat bij elk woord een plaatje in je brein wordt gezocht? Check maar even. Denk aan het woord banaan en je ziet een banaan. Nu heeft het plaatje van de banaan afmetingen en plaats in de ruimte. Onderzoek maar eens wat een groter of kleiner plaatje van deze banaan met je doet. Dit gaat nu om een banaan, maar welk plaatje roep jij onbewust op als je aan je angst denkt? Speel eens met de grootte, kleur, plaats of beweging van het plaatje. Merk de verandering op!


Tip 2.

Als jij aan iets denkt en je ziet de herinnering als het ware door je eigen ogen, jij bent dus niet te zien, dan beleef je de herinnering het intensiefst. Denk bij nare herinneringen aan een plaatje waarbij jij jezelf in het plaatje ziet en vraag jezelf af wat er daar met je aan de hand is; soort analyse. Zoek naar een emotie die je zou kunnen helpen om met die situatie om te gaan. Denk dan aan moed, zelfvertrouwen, enzovoort. Als je de emotie herkent, stop het dan in deze scène die je herbeleefd. Let op hoe de oude negatie ervaring verandert.


Tip 3.

Heb je er wel eens over nagedacht dat je heel vaak het verleden verandert? Als jij een nare ervaring op je werk of met iemand hebt gehad, dan beleef je dat 's-avonds vaak nog een keer. Het schiet weer door je hoofd. Je was niet tevreden met de situatie en zou het willen veranderen. Je zegt dan vaak tegen jezelf: "als dit volgende keer weer gebeurt dan kan ik het beste...". Door dit te zeggen zie je namelijk wat een andere uitkomst is met dit nieuwe gedrag. Als het positief is, zal dit de eerstvolgende keer je nieuwe insteek zijn. Wanneer jij terugdenkt aan iets naars in je jeugd (voor iets ernstigs raadpleeg dan een coach of wellicht arts) kun je jezelf afvragen wat "je jongere ik" aan emotie nodig heeft om met die nare situatie om te kunnen gaan. Laat je jongere ik de situatie opnieuw beleven, maar nu met meer emotionele bagage. Als je hier vragen over hebt kun je me bellen (0636430220).

Waarom heb ik zoveel vertrouwen in deze Havening werkwijze?

Ten eerste: Havening is wetenschappelijk onderbouwd. Dr. Ronald Ruden is een Neuro wetenschapper die één ding voor ogen heeft en dat is om de mens mentaal gezond te maken en houden. Daarnaast een krachtig leven en (het liefst) zonder medicatie. Vele jaren van onderzoek bracht hem bij deze bijzonder eenvoudige Havening methode.


Ten tweede: Havening is een methode die je aan je cliënt leert tijdens de sessies, maar de cliënt kan er vervolgens thuis eenvoudig mee aan de slag. Kan het zelf doen, of assistentie vragen aan een ander. Vandaar dat dit ook kan als online cursus.


Ten derde: Bij Havening hoef je niet je hele verhaal op tafel te leggen. Dit kan voor velen al een te hoge drempel zijn om hulp te zoeken. Het is alleen de bedoeling dat je even aan je probleem denkt (zeg 5 seconden)


Ten vierde: Je hoeft maar 5 seconden aan je uitdaging te denken en daarna wordt je afgeleid zodat je niet constant bezig bent met jouw stressgevoelige onderwerp.


Ten vijfde: Havening zorgt ervoor dat de trauma-veroorzaker (AMPA receptoren) die vastzitten op de amygdala loslaten en verdwijnen. Je trauma is permanent verdwenen!!!


Ten zesde: Omdat je trauma weg is uit je systeem zien we heel vaak dat ook lichamelijke (chronische) klachten verdwijnen.


Ten zevende: Havening heeft in totaal 5 methodes om je trauma weg te nemen en daarbij 2 methodes om je brein veerkrachtiger te maken. Je kan dus kiezen wat voor jou het best werkt. Met een veerkrachtiger brein ben je veel meer in staat om mentale klappen op te vangen.


Als laatste en zeker niet als minste: De hele behandeling hoeft maar 10 tot 20 minuten te duren.


Havening werkt met dat deel waar het probleem zit... de amygdala.


VRIJHEID wordt geschreven in hoofdletters


Heb je eenmaal je favoriete Havening oefeningen gevonden dat ga je daarmee fijn aan de slag. Snel zul je ontspanning vinden en steeds meer richting geven aan een nieuwe toekomst zonder emotionele blokkades, maar wel een route naar mogelijkheden en geluk.


De wereld ligt weer aan je voeten en VRIJHEID wordt geschreven in hoofdletters.


Wat HAVENING betekent:

 • Eenvoudig te leren
 • Snel resultaat
 • Direct contact met de amygdala
 • Snel van je blokkade af
 • Controle over elke situatie
 • Kansen voor de toekomst
 • Geen medicijnen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Positief zelfbeeld
 • Flexibel gedrag
 • Ook chronische ongemakken kunnen verdwijnen

Voor wie is deze methode bedoeld

Niet


- Wanneer jij denkt dat je toch niets aan je angst, stress, fobie of paniek kunt doen.

 - Wanneer het jou niet zoveel uitmaakt dat je thuis zit of dan maar niet de kansen wilt pakken.

 - Wanneer je meer vertrouwen in medicatie hebt.

 - Wanneer je het liefst in je huidige "circle of confidence" blijft.


Wel


- Wanneer jij bereid bent energie te willen stoppen in je pad naar beter.

 - Wanneer jij uit je "circle of confidence" durft te stappen met mijn begeleiding.

 - Wanneer jij duidelijk ziet dat een leven zonder de paniek, stress, angst of fobie een beter leven is.

 - Wanneer jij energie hebt en mij durft uit te dagen en jezelf te stretchen.

 - Wanneer jij weet dat er meer in je zit dan je nu toont.

 - Wanneer jij niet met de meute meehuilt, maar een plan hebt naar beter.

 - Wanneer jij leeft met een doel.

 - Wanneer jij strijdlust hebt en weet dat jij diegene met angst niet meer wilt zijn.

Waarom is dit nu anders dan andere...

Anderen zijn heel veel bezig met praten en dit betekent dat je erg bezig bent op bewust niveau. Helaas valt er op bewust niveau niet zo veel op te ruimen. Het bewuste ijlt altijd na op het onbewuste. Het bewuste analyseert altijd het bedrag dat je onbewust bent gestart. 


Te vaak hoor ik therapeuten zeggen: "ja maar mevrouw, wat u zegt is toch niet de werkelijkheid? Je kunt toch ook zo en zo denken? Is echt zo zwaar dan?


Terwijl degene die daar bij de therapeut zit denkt: "Ja ja... dit heb ik zelf ook al 1000 keer bedacht, dat het wel mee zou moeten vallen, maar er verandert niets". 


De verandering hoort ook plaats te vinden op het onbewuste niveau (bij de amygdala) en dat doet HAVENING. Heel vaak zul je verbaast staan hoe snel een verandering plaatsvindt. En wanneer er een verandering heeft plaats gevonden dan voel je de vrijheid ineens door je hele lichaam gaan. 


Eenvoud, begrip en onbewuste verandering zetten jou op het pad van vernieuwing.n ook jou aan tot een nieuwe stap.

Een online cursus bestaat uit de volgende onderdelen

 • Introductie module met een waarde van 39,- 
 • Theorie en uitleg op video over Event Havening meet een waarde van 39,-  
 • Theorie en uitleg op video over Transpirational Havening met een waarde van 29,-
 • Theorie en uitleg op video over Role Havening met een waarde van 29,-
 • Theorie en uitleg op video over Affirmational Havening met een waarde van 29,-
 • Theorie en uitleg op video over Iffirmational Havening met een waarde van 29,-
 • Theorie en uitleg op video over Hopeful Havening met een waarde van 29,-
 • Theorie en uitleg op video over Outcome Havening met een waarde van 29,-
 • Invulblad om je progressie bij te houden.

Als ik alle onderdelen los verkoop heeft dit een waarde van 252,-

 • Wat kost het je als je je werk niet meer kan doen?
 • Wat kost het je emotioneel als je aan huis gebonden zit?
 • Wat is jouw eigen risico?
 • Wat heb je er voor over om vrij te zijn?

Ik wil jou helpen

Zoals ik bovenaan al vermeldde wil ik mensen graag gelukkig zien en zonder angst of stress of paniek laten leven. Ik weet wat het is om in paniek te raken of angsten te hebben. Ik weet dat reguliere manieren vaak niet helpen. Daarom wil ik een aanbieding neerleggen waarop jij alleen nog JA kunt zeggen. 


Het hele pakket koop je voor slechts 167,00 inclusief btw.


Omdat ik slechts een aantal mensen per keer laten aansluiten geldt dit aanbod voor een aantal dagen.

 • 1
  Weer snel zonder angst.
 • 2
  Weer controle over elke situatie.
 • 3
  Sta weer lachend op en fluitend naar je werk.

100% Geld Terug Garantie

Natuurlijk is het doel van deze cursus duidelijk.

Ik wil dat jij weer zonder enige blokkade je leven kunt leven.

 • 1
  Weer snel zonder angst.
 • 2
  Weer controle over elke situatie.
 • 3
  Sta weer lachend op en fluitend naar je werk.

Ga 21 dagen deze cursus uitproberen en wanneer je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon zonder enig gedoe terug. 

Geef jezelf de kans om weer zonder trauma's door het leven te gaan!

Het is zo zonde als je deze kans voorbij laat gaan. Je loopt geen enkel risico.

Als je alleen gescrold hebt, hier nog de voordelen...

 • Eenvoudig te leren
 • Snel resultaat
 • Direct contact met de amygdala
 • Snel van je blokkade af
 • Controle over elke situatie
 • Kansen voor de toekomst
 • Geen medicijnen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Positief zelfbeeld
 • Flexibel gedrag
 • Ook chronische ongemakken kunnen verdwijnen

Gebruik mij als het even tegenzit...

Niet alleen met angst, stress, paniek, maar met alles in het leven hebben we weleens een momentje dat we niet meer zo gemotiveerd zijn om door te gaan. Maar ga door. Je kan misschien maar een moment van je volledige verlossing af zijn.


Wanneer je steun nodig hebt ben ik er nog altijd waar je terecht kunt voor hulp. Een nieuwe inzicht, een herinnering aan een iets dat je geleerd hebt. Je staat er niet alleen voor!!!

Hier kun je jouw cursus bestellen en vandaag nog beginnen.

 • 1
  Weer snel zonder angst.
 • 2
  Weer controle over elke situatie.
 • 3
  Sta weer lachend op en fluitend naar je werk.

Deze cursus blijft altijd voor jou toegankelijk op het studenten platform.

Test het 2 weken gratis uit.

100% Tevredenheidsgarantie

Veilige
Betaling

Copyright - Wegmetjeangst.nl

Adres: Gangesstroom 1

2721AS Zoetermeer

0636430220

KvK: 27164775

Disclaimer                                   Contact