Geef een boost aan je zelfvertrouwen

Zelf-vertrouwen! Je zegt vaak eenvoudig dat je te weinig zelfvertrouwen hebt, maar eigenlijk barst je ervan. Het gaat erom hoe dit zelf-vertrouwen aan te spreken wanneer je het nodig hebt.

Leren vanuit huis

Leren in je eigen tempo

Video, audio en werkboeken

Misschien is het precies nu het moment om energie te stoppen in een cursus die jou verder helpt in deze onzekere tijd. Leer nu vele technieken die jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Ik hoor het zo vaak: "als ik meer zelf-vertrouwen had dan zou ik..." Gebrek aan zelf-vertrouwen blokkert dus de stappen die je eigenlijk wilt maken, toch?

Dus, zeg jij ook geregeld: "had ik maar dit gezegd of dat gedaan", maar je deed het niet. Blokkeer jij jezelf ook? Maar wil jij meer uit het leven halen, maar vertrouwen in jezelf stopt het. Hoe staat het met je zelfbeeld? Ben jij vaak bezig wat anderen van je vinden?

Wat zou er gebeuren als je zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfconcept, enzovoort volledig is veranderd en dat je wel alles gaat doen wat je wenst? Waar zal je dan zijn? 


Je weet dat een krachtig zelfvertrouwen een heel ander gedrag zal opleveren en dat je daardoor anders zal handelen. Anders handelen levert andere resultaten en dit uiteindelijk een andere bestemming. Jij bepaalt je eigen bestemming, maar dan helpt het wel als je 100% zelfvertrouwen hebt.

Ik ben specialist in het terugbrengen en optimaliseren van zelfvertrouwen en kan ook jou hierbij helpen.

Geef jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld een boost met deze cursus. En dat gewoon thuis met mijn adviezen. Niet alleen op PC, maar ook tablet, Chromebook en mobile.

Wat is de inhoud van de cursus?

1. Hoe beinvloed een gedachte jouw wereld en hoe te veranderen?

2. Hoe beinvloed een beeld jouw wereld en hoe te veranderen?

3. Hoe word je weer BLIJ. Bewust, Leergierig en Ijverig?

4. Leer wat acceptatie met je doet.

5. Leer de stappen A t/m I voor een mentaal gezond leven

6. Leer de 4 vragen die jouw leven veranderen.

7. Leer hoe jij met je vingertoppen angsten wegneemt.

8. Leer de revolutionaire manier van "handbewegingen" voor angsteliminatie.

9. Luister naar meditaties voor ontspanning.

Persoonlijke begeleiding

stap 1

Jouw specifieke vraag

Elke vraag is uniek en elk mens is uniek, daarom is het belangrijk om persoonlijke begeleiding/coaching te hebben. Stap 1 is de uitkomst te formuleren.

stAp 2

Hoe de cursus aan te pakken

Cursussen zijn geschreven door de maker met al zijn ervaring, maar dat wil niet zeggen dat de inhoud 100% aansluit. Door de kennis van de uitkomst kan er helder gemaakt worden hoe de cursus in te zetten.

stAp 3

Zoom begeleiding

Een sessie wordt er gepland om de voortgang te bespreken en direct op verschillende items te coachen. Wanneer mogelijk kan het ook in de praktijkruimte. 

Ben jij een doener?

Al ga je een online cursus doen, betekent dat niet dat je alleen hoeft te lezen. Nee, je leert het beste door te doen en te ervaren. Doe je dat al niet je hele leven? Kruipen, lopen, eten, praten, lezen of schrijven leerde je door te doen. 

Wanneer jij nieuwe dingen niet schuwt, wilt groeien en nieuwe technieken wilt leren op een plek waar je wilt en tijd wanneer je wilt, dan is dit echt iets voor jou. 

Je kunt altijd bij de cursus

Een seminar of workshop bezoek je één keer en daarna moet je het weten. Een online cursus kun je keer op keer openen en opnieuw bekijken. Ook samen met anderen. Daarnaast kun je kiezen tussen alleen online werken, of online werken inclusief mijn persoonlijke begeleiding voor een aantal (online) sessies. Het is maar wat jouw voorkeur is.

Verhoog je veerkracht

Ontdek de kracht van deze cursus en hoe jij jouw brein-veerkracht verbetert.

Thuis

Leer al deze nieuwe technieken thuis op het moment dat jij dat wilt.

Geen kennis nodig

Alles dat je leert zul je begrijpen en direct toe kunnen passen. 

Word je eigen leraar

Wanneer jij nieuwe dingen leert en verantwoordelijkheid neemt, wordt jij je eigen leraar.

Wat krijg je allemaal 

1

Module 1: Intro & BLIJ

Ik heet je welkom en dan gaan we aan de slag met mijn stokpaardje: Hoe blijf je blij. We willen allemaal blij zijn.

2

Module 2: A t/m I

Negen elementaire stappen die je moet nemen om volledig bij jezelf te komen.

3

Module 3: De regels voor groei

Leer de vooronderstellingen die je inzicht geven in hoe de stappen te maken richting het leven dat jij wilt leven, met daarbij een flinke dosis zelfvertrouwen.

4

Module 4: De wetten

Er zijn universele wetten. DE meesten weten die niet, maar als je deze wetten snapt en er naar handelt zal je aantrekken wat bij je past.

5

Module 5: Het zelf...

Wat is nu eigenlijk zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfconcept, zelfspraak, etc.. Hoe ontstaat onzekerheid en hoe keer je het om.

6

Module 6 & 7: Jouw kwaliteiten en communicatie

Hoe herken jij jouw kwaliteiten. Kwaliteiten om trots op te zijn. We hebben ze allemaal. Wat is jouw communicatie? Hoe kun jij eenvoudig je innerlijke communicatie zo veranderen dat het voor je werkt. 

7

Module 8: Het lijf vertelt en geeft richting

Er is niets zo belangrijk als het verhaal van het lichaam. Leer dit te kennen en te gebruiken. In seconden voel je je geweldig.

8

Module 9: Stel jezelf de juiste vragen

Communicatie is wat we hebben, maar stel nu de juiste vragen voor het beste resultaat. 

9

Begeleiding

2 keer werken we samen om je zelfvertrouwen nog verder een boost te geven en de puntjes op de "i" te zetten. 

Meld je aan en start direct!

Je betaling is hier veilig

LET OP! Tijdens de betaling hoef je niet je persoonlijke gegevens door te geven. Dat is OK. Je wordt na de betaling direct doorgestuurd naar de leeromgeving. Dit gebeurt automatisch en veilig. Alvast bedankt voor je vertrouwen.

100% Tevredenheidsgarantie voor 15-Dagen

Het is veilig om hierin te investeren. Wanneer je niet tevreden bent dan vraag je gewoon je geld terug. Je zult geen vragen krijgen.

Onderneem actie en ga direct aan de slag!

Veel gestelde vragen

Kan iedereen dit?

Is deze voor altijd? 

Kan ik altijd bij de cursus?

Mag ik het ook iemand anders laten zien? 

Ik wens je heel veel succes...

Vanaf 2006 help ik mensen om van angsten af te komen en zelfvertrouwen te vergroten. Ook jou hoop ik zover te krijgen dat jij vol zekerheid door de wereld stapt en dat niets jou stopt. 


Met warme en energieke groet,


Albert Buschgens